2015. július 12., vasárnap

Kedvenceim- Nők

Sziasztok!
A mai napra pár női karaktert hoztam, kisebb általam kitalált jellemzéssel. Úgy volt, hogy misztikusak lesznek, de Joyce után elvetettem ezt a tervet. A cikket nemigen szeretném viszontlátni máshol, így kérlek NE másoljatok. Köszönöm!
Természetesen tervezek történetet is írni velük, külön-külön és némelyekkel egyben is.



Marie
ősztündér
Mint mindegyik fajtársa, Marie is szereti a narancssárgás árnyalatokat, illetve az állatokat. Ártatlan tekintetével mindenkit elbűvöl, hangja vékonyka. Rettentően félénk, ha nagyközönség előtt kell beszélnie, általában megnémul, jobb esetekben nyökög pár mondatot.


Alena
boszorkány
Alena Kalapföld legkülönösebb boszorkánya. Vidám társaival ellentétben, ő a megtestesült sötétség és a pesszimistaság legjobb példája. Egy ködös völgyben él, amit hosszú sövényfal választ el Kalapföld többi részétől. A Breen család boszorkánya, Emmelie Gitta Breen fogadta fel, ha kimozdul, csakis a Breen villába megy, Kalapföld többi részét messzire elkerüli.





Joyce
vadász 
(Megj.: L.C. segített a besorolásban)
Joyce mindig is kedvelte az erdőket, főleg az ottani élőlényeket. Bár vadásznak hívják, inkább segít az állatokon, mintsem megöli őket. Ezért jajj annak, aki megpróbálja becserkészni imádott kedvenceit! Teste hajlékony és rugalmas, így könnyedén fut az erdő buckás talaján, kisebb ugrásokkal tarkítva tevékenységét. Csak merészkedj közelebb a Rókás-erdőhöz, és máris láthatod a téged kémlelő szempárt, meg a vörös hajzuhatagot.



  Meredith
tudós
Meredith Sioned Breen, Emmelie legidősebb lánya, Lavena és Anwyl nővére. Mint a család mindegyik sarja, ő is tudósnak készül, ennek érdekében rengeteget tanul, állandóan a könyvtárban lebzsel, vagy Elin nénikéjük és Alena társaságában okítja magát. Mivel ősei japánok, ezért többnyire Ázsiával kapcsolatban keresi a megváltó tudást. Haja alapvetően barna, csak az egyik könyv után festette be szőkére és kékre, hogy jobban kitűnjön húgai közül, na meg azért is, mert a kék az egyik kedvenc színe.



Igazából ennyi lenne, gondolom rájöttetek, hogy Meredith és Alena biztosan összefutnak majd, de Joyce és Marie sorsa az én kezemben van, mint mindenki más szereplőmé, így talán még én sem tudom hova küldöm őket....
Figyeljétek az oldalt, mert hamarosan debütál az első blogregényem, aminek folyamatairól itt fogok beszámolni.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése